Citrus Agency – Praktična Radionica

Tema: Webflow – kreiranje sajta (po dizajnu iz Figme)

Radionica “Kreiranje web stranice u Webflowu (po dizajnu iz Figme)” je prilika da naučite kako možete samostalno izraditi fenomenalne web stranice koristeći alate poput Webflow-a i dizajna iz Figme. Webflow je alat koji vam omogućuva da vizualno dizajnirate i kodirate web stranice bez potrebe za pisanjem kompleksnog koda.

Naučićete kako da postavite strukturu web stranice, dodate elemente poput teksta, slika i dugmadi, i prilagodite izgled i stil svakog elementa. Takođe ćete saznati kako da dodate interaktivnost svojoj web stranici, poput animacija i hover efekata.

Važna komponenta ove radionice je integracija između Figme i Webflow-a. Prikazaćemo vam kako da prenesete dizajn iz Figme u Webflow i koristite ga kao temelj za izradu web stranice. Ovo je korisna vještina koja će vam omogućiti da efikasno radite na web dizajnu i razvoju.

Na kraju radionice, imaćete funkcionalnu web stranicu koju ste sami dizajnirali i kreirali koristeći Webflow. Biće vam ponuđene osnove za dalje istraživanje web dizajna i razvoja.

Ova radionica je idealna za one koji su zainteresovani za dizajniranje web stranica i žele da nauče kako ih pretvoriti u stvarnost. Bez obzira na to da li imate iskustva u dizajnu ili programiranju, Webflow vam pruža mogućnost da kreativno izražavate svoje ideje i izgradite impresivne web stranice.

Mentori na radionici: Inženjeri kompanije CITRUS AGENCY.

Ukoliko smatraš da je baš ovo radionica za tebe, prijavi se! SREĆNO!