BIXBIT – Praktična radionica

Tema: Vizija budućnosti – osnaživanje kroz Vještačku Inteligenciju i ChatGPT

 

Ova radionica pruža učesnicima jedinstvenu priliku da dublje istraže fascinantni svijet vještačke inteligencije kroz praktičnu primjenu. Kroz upotrebu ChatGPT-a, učesnici će imati priliku da nauče osnove kreiranja specijalizovanih botova asistenata, istražujući načine kako vještačka inteligencija može transformisati svakodnevni život i unaprijediti razvoj softvera.

Ova interaktivna radionica omogućava učesnicima da detaljnije shvate važnosti i način primjene vještačke inteligencije. Učesnici će imati priliku da se upuste u konkretne zadatke i projekte, koristeći ChatGPT za kreiranje rešenja, kako bi unaprijedili svoje projekte i iskustva.

Na kraju radionice, učesnici će biti osposobljeni ne samo za kreiranje i implementaciju botova asistenata, već i za razumijevanje šireg uticaja vještačke inteligencije na društvo i industriju. Ova radionica je idealna za sve koji žele da se osposobe za rad sa najnovijim tehnologijama i unaprijede svoje veštine u dinamičnom polju vještačke inteligencije.

 

Mentori na radionici: Inženjeri kompanije Bixbit.

Ukoliko smatraš da je baš ovo radionica za tebe, prijavi se! SREĆNO!