SVEČANO OTVARANJE INŽENJERSKE ŠKOLE NAUKE: 25.jul od 19h – Koncert, kulturno veče i brojni gosti na gradskom trgu u Pljevljima! ​

Treća, tradicionalna Inženjerska škola nauke biće svečano otvorena 25.jula u 19h na gradskom trgu u Pljevljima. Koncert, kulturno veče, gosti iznenadjenja obilježiće otvaranje ovog događaja koji organizuje NVU Korak sa naukom, a pod pokroviteljstvom Opštine Pljevlja i prijatelja koji su podržali ovaj projekat, Rudnik Uglja, Evropska kuća Elektroprivreda Crne Gore, Čikom, Gradir, Riva print i mnogi drugi.
Svečano otvaranje (1)
Kamp za srednjoškolce sa teritorije Balkana "Inženjerska škola nauke" biće svečano otvorena 25.jula u 19h i trajaće sve do 1.avgusta. Cijeli projekat ima za ideju promovisanje nauke i širenje znanja iz oblasti inženjerskih nauka. U prostorijama Centra za kulturu i Američkog ugla, učesnici kampa imaće priliku da prate predavanja najboljih predavača iz Crne Gore i regiona i učestvuju na praktičnim radionicama, ali i da razvijaju takmičarski duh kroz kvizove i ostala nadmetanja, gdje mogu osvojiti vrijedne i vrlo zanimljive nagrade.

Svoje znanje proširiće iz oblasti energetike, elektronike, programiranja, 3D modelovanja, mašinstva, dizajna i reativnosti, marketinga i informacionih tehnologija.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *